FAQ

Hvilken valuta er prisene jeg ser på nettstedet?
Alle priser er i USD.

Jeg har nettopp lagt inn en bestilling, når sendes den?
Vi prøver vårt beste for å sende varer så raskt vi kan. Vennligst tillat 4-7 dagers produksjonstid for bestillingen å sende ut, gjennomsnittlig leveringstid er 15-21 dager.
Sporingsnumre vil bli oppdatert 3-5 dager etter at bestillingen din er sendt. Hvis du ikke har et sporingsnummer etter 7 virksomheter, vennligst send oss ​​en e-post på post@drommevegg.no.

Jeg er ikke forelsket i bestillingen min, kan den returneres? Hva om det er et problem?
Vi tilbyr 100 % pengene-tilbake-garanti dersom produktet er defekt eller skadet. Vi gir deg 30 dager på å sende den tilbake til oss for full refusjon. Du må sende det tilbake for egen regning, når vi har mottatt produktet vil vi refundere hele beløpet for det opprinnelige kjøpet. Vennligst inkluder alt navn og ordrenummer på de returnerte pakkene.
Vennligst merk: Hvis pakken din er på vei, må du vente til den kommer og returnere den før du mottar refusjon.

Kan jeg kansellere bestillingen min?
Du kan kansellere bestillingen din uten straff! Du må kansellere bestillingen din før den sendes. Hvis varen allerede er sendt, bruk vårt enkle retursystem for å få full refusjon.

Jeg har skrevet inn feil adresse, hva gjør jeg nå?
Hvis du har stavet feil eller automatisk fylt inn en feil adresse, svarer du bare på e-posten med ordrebekreftelsen og bekrefter. Når du dobbeltsjekker om adressen som er oppgitt er feil, vennligst gi oss beskjed via e-post på post@drommevegg.no. Hvis den oppgitte adressen er feil, kan vi endre adressen til den riktige innen 24 timer. Ingen refusjon vil bli gitt etter 24 timer med feil innsending.

Hvor lang tid tar frakten?
Frakttidene varierer ettersom vi sender over hele verden fra forskjellige leveringssentre basert på hvor du befinner deg. Gjennomsnittlig leveringstid er 15-25 virkedager.

Jeg har et spørsmål som ikke ble besvart, kan du hjelpe meg?

Absolutt! Vi er her for å hjelpe deg! Send oss ​​en e-post til post@drommevegg.no, så hjelper vi deg gjerne på den måten vi kan.
Vi mottar et stort antall e-poster. Hvis du ønsker å få et raskt svar, legg ved bestillingsnummeret ditt og adresser problemet tydelig, takk.