Om oss

HVEM ER VI?

Et team av unge, lidenskapelige og visjonære mennesker.

Vår visjon

For å tilby verdens beste online markedsplass for den beste kombinasjonen av hjemmeinnredning.

Vårt oppdrag:

Hos Shafiq58 er vi dedikert til å hjelpe deg å få mest mulig ut av hvert øyeblikk. Bygget på det grunnleggende om hardt arbeid, risikotaking og å lytte til kundene våre. Det er gjennom vår nådeløse jakt på innovasjon at vi har blitt det vi er i dag.

Vårt mål:

Vi forestiller, utvikler og skaper ekstraordinære produkter som forbedrer livet på farten og beskytter det som betyr mest. De lar folk nyte mer ekstraordinære øyeblikk og hverdagslige øyeblikk – uten bekymringer!

Hos Shafiq58 gir vi deg en utmerket handleopplevelse siden kundenes tilfredshet betyr mye. Vi har den perfekte kombinasjonen av hjemmeinnredning som er skreddersydd for å møte dine behov gjennom vår standard shoppingpraksis. Selv om du ikke er sikker på hva du vil ha, har vår e-butikk flere måter å hjelpe deg med å identifisere dine behov. Alt om Shafiq58 dreier seg om vår forpliktelse til å hjelpe deg med å se best ut og inspirere deg til tillit.

Vi har vært i drift i over ett år, og vi har klart å bygge opp en anerkjent etablering online. Vi har et flott team og har som mål å utvide virksomheten vår mer og mer, og tilby våre kunder den beste kombinasjonen av hjemmeinnredning som er tilgjengelig.Hvis du har spørsmål om produktene våre, eller ønsker å sjekke tilgjengeligheten til en vare, vennligst bruk "Kontakt oss"-siden for å komme i kontakt